Aller au contenu principal

Recherchez nos emplois

Legal Advisor

Détails de l'offre

location-pin Grand-Bigard, Flandre, Belgique
location-tag NE01990
Legal Avontuur: Word Advisor bij Adecco!

Droom je van een juridische rol waarin je niet alleen impact maakt, maar ook samenwerkt met de grootste namen in de HR-wereld? Stap aan boord als Legal Advisor bij The Adecco Group Belgium en zet je carrière in beweging!"

Als partner van onze business speel je een cruciale rol bij het vastleggen van afspraken en draag je bij aan het succes van 's werelds grootste HR-speler. Bij The Adecco Group werk je in een bruisende omgeving waar de lijnen kort zijn en waar je dagelijks te maken hebt met een breed scala aan (middel)grote en internationale klanten. Jouw juridische expertise ondersteunt de verschillende merken van Adecco Group in België.

Jouw taken omvatten onder andere:
  • Het beoordelen, adviseren en onderhandelen over nationale en internationale commerciële contracten in samenwerking met collega's uit binnen- en buitenland.
  • Maximaliseren van kansen in aanbestedings- en verkooptrajecten in nauwe samenwerking met het sales- en tendersteam.
  • Fungeren als sparringpartner voor collega's binnen en buiten het juridische team met betrekking tot commerciële contracten en het implementeren van beleidsmaatregelen.
  • Bijdragen aan het beheer van juridische entiteiten, inclusief corporate housekeeping en ondersteuning bij wijzigingen in juridische structuren.
Wat verwachten wij van jou?
  • 2 tot 5 jaar ervaring in juridische advisering en het beoordelen en onderhandelen van contracten, bij voorkeur als advocaat of in-house counsel.
  • Basiskennis van contractenrecht en vennootschapsrecht, eventuele expertise in andere domeinen zoals intellectueel eigendomsrecht is een pluspunt.
  • Leergierigheid en bereidheid om je kennis verder te verdiepen door studie en ervaring.
  • Vaardigheid om juridische uitdagingen snel te doorgronden en praktische oplossingen voor te stellen met overtuigingskracht.
  • Sterke communicatieve vaardigheden in zowel het Nederlands als het Frans, zowel mondeling als schriftelijk.
  • Teamspeler, stressbestendig, analytisch en dienstverlenend ingesteld.
Wat bieden wij jou?

The Adecco Group is een Fortune 500-bedrijf en wereldwijd de grootste HR-dienstverlener met diverse merken. Je komt terecht in een multidisciplinair Legal team op ons hoofdkantoor in Groot-Bijgaarden. Daarnaast bieden we:

  • Een marktconform salaris met uitstekende aanvullende arbeidsvoorwaarden.
  • Flexibele werktijden, mogelijkheid tot thuiswerken en ruimte voor persoonlijke en professionele groei.
  • Een dynamische werkomgeving met een focus op samenwerking en werkplezier.
Klinkt dit als jouw volgende carrièrestap? Solliciteer dan nu en maak deel uit van ons enthousiaste team bij The Adecco Group Belgium!

Wij geloven in talent, niet in labels, en streven naar een diverse en inclusieve werkomgeving waarin iedereen kan gedijen en zijn of haar unieke vaardigheden kan benutten. Kom bij ons en maak deel uit van een organisatie die gelijke kansen voor iedereen biedt!

Posting date: 08-04-2024

Postulez

Ce que signifie rejoindre le Groupe Adecco.

Rejoignez notre communauté mondiale de talents

Lorsque l'occasion se présente, assurez-vous de l’entendre ! Entrez vos coordonnées pour rejoindre notre communauté de talents et inscrivez-vous aux alertes d'emploi automatiques.

En renseignant vos informations, vous reconnaissez avoir pris connaissance de notre politique de confidentialité, nos conditions d''utilisations, notre police de cookies et consentez à recevoir des e-mails de la part du groupe Adecco.

Déjà inscrit? Cliquez ici