Skip to main content

Recherchez nos emplois

Business manager

Modis logo

Détails de l'offre

location-pin Stavanger, Rogaland, Norvège
location-tag 2100025I

Modis leverer et bredt spekter av tjenester og kompetanser innen IT og Engineering. Modis er representert i 20 land blandt annet i USA, Canada, Asia og Europa med mer enn 30 000 konsulenter i oppdrag hver dag. I Norge har  Modis Norway AS utleid rundt 200 konsulenter innen IT og Engineering, og har kontorer i Oslo, Drammen, Bergen og Trondheim.  Modis Norway har i er enn 30 år bistått norske bedrifter med å finne dyktige konsulenter til prosjektbaserte og faste tekniske stillinger.  Modis er en del av The Adecco Group som i dag er et Fortune Global 500-selskap listet på SIX Swiss Exchange. I Norge inngår Adecco, Modis och Badenoch + Clark i The Adecco Group.

Har du det som skal til for å tiltrekke og matche fremtidens talenter mot våre kunders utfordringer?

Rollebeskrivelse

Modis vokser i Norge og vi søker nå etter en driftig/erfaren og forretningsorientert Business Manager til vårt kontor i Stavanger.  Du vil bidra til å utvikle vår bemanning og konsulentvirksomhet innen IT & Engineering sammen med oss, våre kandidater, konsulenter og kunder. Som Business Manager har du salgs -og utviklingsansvar ved å skaffe ny forretning og gjennom rådgivende salg til nye og eksisterende kunder. Videre har du ansvar for rekrutteringsprosessen av våre konsulenter, noe som innebærer kandidatattraksjon, kravspesifikasjoner hos kunden, annonsering, search, dybdeintervjuer og referanseinnhenting. Du har personalansvar for egne konsulenter som du vil lede og karriereutvikle. Din oppgave er å sørge for at ditt team vokser og utvikles.

Din bakgrunn og kvalifikasjoner

Du har erfaring fra tjenestesalg og/eller erfaring fra å jobbe i en utpreget salgsorganisasjon. Du har et nettverk av kontakter, samt lett for å skape og bygge sterke og langvarige relasjoner. Det vil være en fordel at du har høyere utdanning, samt god forståelse for tekniske fag. Tidligere personalansvar er en fordel.

Om deg

For å trives i rollen som Business Manager har du et sterkt engasjement og driv, stor samarbeidsvilje og trives med en hektisk arbeidshverdag.  Som person er du dyktig til å prioritere og besitter evnen til å finne kreative løsninger i ulike situasjoner. At du trives med å være en del av vårt sammensveisede team som støtter hverandre, ser vi på som en selvfølge.

Vi tilbyr

Stillingen innebærer frihet under ansvar der du får store muligheter til å påvirke innholdet i hverdagen din. Vi gir våre ansatte muligheten til å skape sine egne karriereveier. Vi tilbyr kompetanseheving, verktøy, motivasjon og inspirasjon for å oppnå noe av det du ønsker ut av din karriere, være seg fleksibilitet, internasjonale muligheter og en god balanse mellom arbeid og fritid.

Vi vil at du skal ha det bra og tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode pensjons og forsikringsordninger.

Søknad

Vi vurderer søknader fortløpende og stillingen kan besettes ila søknadsprosessen. Siste søknadsfrist er 30.6.21.

Har du spørsmål til stillingen må du gjerne ta kontakt med:

Maj-Britt Hope Løvaas på mail evnt mobil:

maj-britt.loevaas@modis.no / M: 917 23024

Vi tar hjelp av vår interne rekrutteringsstyrke i denne rekrutteringen, så hvis du har spørsmål om prosessen eller noe annet, kan du også sende en e-post til cecilia.ericsson@adeccogroup.se, med base i Stockholm

Velkommen til å søke hos oss!

Ce que signifie rejoindre le Groupe Adecco.

Depuis plus de 50 ans, nous proposons des emplois à des milliers de personnes dans le monde. Nous accompagnons nos clients grâce à des services et solutions emploi innovants et en leur offrant une expérience personnalisée. Faire partie de notre Groupe, c’est rejoindre une équipe internationale passionnée par sa mission: accompagner les professionnels durant toute leur carrière professionnelle, et les entreprises dans la recherche et la gestion de leurs talents.

  • hired

Rejoignez notre communauté mondiale de talents

Lorsque l'occasion se présente, assurez-vous de l’entendre ! Entrez vos coordonnées pour rejoindre notre communauté de talents et inscrivez-vous aux alertes d'emploi automatiques.

En renseignant vos informations, vous reconnaissez avoir pris connaissance de notre politique de confidentialité, nos conditions d''utilisations, notre police de cookies et consentez à recevoir des e-mails de la part du groupe Adecco.

Déjà inscrit? Cliquez ici

} else { }