Aller au contenu principal

Recherchez nos emplois

Avdelingsleder

Adecco logo

Détails de l'offre

location-pin Oslo, Oslo, Norvège
location-tag 210002UG

Adecco er en av Norges ledende innen bemanning, men det er jo ikke alltid størrelsen det kommer an på. Vår viktigste oppgave er å lytte og innfri ønsker og krav våre forbindelser har, enten det er kunder, kandidater, en leverandør eller andre vi samarbeider med.

Hver dag jobber vi med å matche gode kandidater med svært ulike og spennende oppdrag hos våre kunder. En kandidat skal ikke bare være kompetent, men også passe inn i arbeidsmiljøet for å trives. Da blir alle parter fornøyd, og det er akkurat det vi brenner for!

Vi er godt spredt utover landet for å ha god oversikt og kunnskap om lokale markeder. Samarbeid på tvers av avdelinger og fagområder gjør at vi kan finne løsninger raskt og effektivt.

Som avdelingsleder vil dine viktigste ansvars- og arbeidsoppgaver være:

 • Ansvar for den daglige forretningsmessige driften av avdeling, her under budsjett og måloppnåelse, salg og oppfølging av eksisterende og nye kunder, samt aktiviteter rettet mot kandidatmarkedet 
 • Ansvar for å følge opp at de ansatte på avdelingen når de målene som settes til de, ved å gå foran som ett godt eksempel og sørge for at avdelingen jobber sammen som ett team
 • Ansvar for avdelingens administrative rutiner med personal saker, inkl. ansettelser/oppsigelser og gjennomføring av utviklings- og oppfølgingssamtaler av egne ansatte 
 • Som leder må du støtte, motivere, utfordre og følge opp egne ansatte til å bidra til personlig utvikling og trivsel for den enkelte, samt legge til rette for og bidra til trivsel og miljø for avdelingen som helhet.  
 • Ansvar for budsjettering, målsetting og operative planer for avdeling 
 • Ansvar for periodiske og ad - hoc rapporteringer  
 • Ansvar for fordeling og styring av interne ressurser i forhold til avdelingens til enhver tid gjeldende behov 
 • Holde seg orientert om trender og utvikling i eget marked og hos konkurrenter. 
 • Ansvar for å etablere en god balanse mellom kvalitet og kvantitet i den daglige driften av avdelingen.
 • Som leder vil du jobbe operativt og selv ta ansvar for bemannings- og rekrutteringsprosesser og ha ansvar for din kundeportefølje

Kvalifikasjoner/krav

 • relevant utdanning på bachelor-nivå
 • erfaring med personalansvar og vise til jobb med budsjettering og operative planer 
 • det er en fordel om du har erfaring med rekrutteringsarbeid
 • erfaring fra administrativt og kunderettet arbeid er et krav
 • gode IT-kunnskaper og systemforståelse

Om deg

Engasjement for jobben og en positiv innstilling er egenskaper vi setter høyt, og noe som er avgjørende for at du skal lykkes her hos oss i Adecco. Hos oss vil du finne mye glede, passion for jobben og uhøytidelig stemning i et profesjonelt miljø. Du som søker er ute etter en fartsfylt posisjon. Du kan prioritere og sjonglere flere oppgaver og trives i et resultatorientert miljø hvor kvalitet og profesjonalitet står i fokus.

Vi tilbyr

Vi gir våre ansatte mulighet til å skape sine egne karriereveier på sin måte. Det er tross alt bare naturlig at en menneskefokusert organisasjon bør fokusere på sine egne folk også. Vi vil tilby all trening, verktøy, motivasjon og inspirasjon du trenger for å oppnå akkurat det du ønsker fra karrieren din. Hvis du kan gjøre en forskjell, vil vi tilby de karriereutviklingsmulighetene du trenger for å oppnå ditt potensial og trives.

Hvordan søke

Vennligst søk så snart som mulig ved hjelp av linken nedenfor. Vi vil vurdere kandidater i den rekkefølgen de søker. I denne rekrutteringsprosessen vil vår første screening bli gjort på engelsk, men resten av intervjuprosessen vil bli holdt på norsk. For spørsmål knyttet til rollen kan du gjerne kontakte:

Jahn Maudal

Leder Region Bygg&Anlegg

Adecco Construction

Ce que signifie rejoindre le Groupe Adecco.

Depuis plus de 50 ans, nous proposons des emplois à des milliers de personnes dans le monde. Nous accompagnons nos clients grâce à des services et solutions emploi innovants et en leur offrant une expérience personnalisée. Faire partie de notre Groupe, c’est rejoindre une équipe internationale passionnée par sa mission: accompagner les professionnels durant toute leur carrière professionnelle, et les entreprises dans la recherche et la gestion de leurs talents.

 • hired

Rejoignez notre communauté mondiale de talents

Lorsque l'occasion se présente, assurez-vous de l’entendre ! Entrez vos coordonnées pour rejoindre notre communauté de talents et inscrivez-vous aux alertes d'emploi automatiques.

En renseignant vos informations, vous reconnaissez avoir pris connaissance de notre politique de confidentialité, nos conditions d''utilisations, notre police de cookies et consentez à recevoir des e-mails de la part du groupe Adecco.

Déjà inscrit? Cliquez ici